Látogatás
baba.mama.1.png

Általad egyeztetett időpontban, lehetőleg még a szülés előtt leülünk, átbeszéljük a legfontosabb teendőket, leellenőrizzük, mindenben felkészültél-e a baba érkezésére. Tanácsokat kapsz a szülés utáni teendőkről, az első mellretételről, az esetleges nehézségekről. 

A vizit díja: 3,000 Ft / óra

Látogatás-konzultáció
Tápszermentes baba
tápszermentes.jpg

Abban az esetben, ha hosszú távon fent akarod tartani a baba szoptatását, elkerülni a tápszer használatát, igény szerint még ha probléma mentes is a folyamat konzultálunk a baba fejlődéséről.

A konzultáció díja: 2,500 Ft / óra

Szoptatási tanácsadás
baba.mama.1.jpg

Ha megszületett a babád segítek az első lépésekben. Ha minden rendben van, elég ha telefonon konzultálunk. Abban az esetben, ha probléma merül fel a szoptatási folyamatban, mellgyulladás, nem "tud" szopni a babád, nincs elég tej, stb, eseti tanácsadást javaslok.

Ez alkalmanként akár több óra is lehet.

A tanácsadás díja: 7,000 Ft / alkalom.

Baba-mama klub
babamamaklub.jpg

Évszakonként baba-mama klubot szervezek. Ez egy ingyenes, kötetlen fórum, ahol a kismamák kicserélik tapasztalataikat egymással. Jó hangulatú, kellemes esemény, remek alkalom kapcsolatok építésére, a babák számára pedig egy kis közös mókára:)!

Dúla támogatás
babamamaklub.jpg

Amennyiben úgy érzed, a várandósság alatt szükséged van egy dúla jelenlétére, úgy azt is tudom vállalni. Fontos tudnod, nem szülésznő vagyok és nőgyógyászként veszek részt a folyamatban! 

A dúla egy segítő.  

A dúla szolgáltatás díja egyedi.

Sportos anyuka
fut1.jpg

A nyugodt jól alvó babának nyugodt, kipihent és nagyon fitt anyukája van és fordítva. Ha már nagyobb a pici, szeretnéd egyszerűen és gyorsan visszanyerni a formádat, edzésbe lendülnél, szívesen segítek a kocogáson keresztül egy "edzéstervvel". Hatalmas élmény lesz suhanni a futóbabakocsival. 

Nemcsak te, a kis utazó is élvezni fogja!