POLAR KAPTÁRKÖVEK TRAIL 32 km


Kozák Évával, a POLAR marketing menedzserével a POLAR standon

Az UB páros utáni levezetésnek lett szánva a verseny. Évitől kaptam a meghívást, amit ezúton is köszönök! A cél: bár verseny, de tét nélkül, élvezve a természetet, futni egy lazát. A profi hegyimenők közt úgy sincs még esélyem. Alig vártam!

Parkolás után összefutottunk ismerősökkel, Csanádi Bélával, Ancsával, Mayer Csabival és Tóth Judittal, akik a hegyek szerelmeseiként állandó résztvevők trail versenyeken, túrákon.

Ők energizáltak, a közben befutó Varga Beát és férjét is kérdezték, de Bea úgy nyilatkozott, ő nagyon bátor e nélkül is:)!


Csanádi Béla és Anikó, Mayer Csaba és Tóth Judit

Rajt előtt a kötelező "kozákévis" védjegy, az ölelés:


Kozák Éva

Aztán rajtkapu, lekes tömeg, csodás idő:

POLAR Kaptárkövek trail 32 km rajtban

A futás egy élmény volt, csajokkal kokettáltunk kicsit az első pár kilométeren, aztán mindenki ment a saját tempójában. Az első tetőn megálltam gyönyörködni, annyira szép volt, majdnem elsírtam magam. Olyan gyorsan eltelt, minden percét élveztem! Szervezőknek gratulálok, remekül előkészített, jelölt pálya volt!

Új pályacsúcs született, 190 perccel, ami 100,000 forintot ért a nyertes hölgynek, ezúton is gratulálok a teljesítményéhez! Ötödiknek értem be, 222 perces eredménnyel, ami meglepett. Ha megtanulok futni terepen, talán még ebből is lehet egyszer valami, de pontosan tudom mennyire meg kell szenvedni azért a 32 percért!

Aztán egy gyors ebéd Beával és egy meglepetés-vicc:) áldozata lettem!

Varga Beával

Tibi, miután ledöcögte versenyen kívül a 10 kilométerét, összeismerkedett a helyszínen cipőteszteket is biztosító SALMING képviselet vezetőjével. Megbeszélték, hogy nekem jó lehetne az egyik cipő és Szabó József úr, a cég vezetője kitalált egy tréfát. Adott egy tombolát, hogy majd azzal hívnak a sátorhoz. Ebédelek, hallom tombola sorsolás, Salming ajándékcsomagot nyert a 43-as! Tibi rohan, közben meg Évi nevetve mondja, a 43-as tombola nyertese Szabó Csilla! Fel sem tűnt, hogy mást talán nem is sorsoltak (???), és hogy azonnal tudták ki nyert, annyira örültem!

Aztán persze kiderült a turpiság és beszélgettünk. A kéréseimnek úgy tűnik, HÓFEHÉRKE megfelel: könnyű, gyors, jól csillapít, maraton felett is bevethető, jól szellőzik, alacsony a dropja, igaz neutrális, de elég jól támasztottnak tűnik és végül SZÉÉÉÉP! Nagyon SZÉÉÉP!


SALMING GREYHOUND

Szabó József úr az LV Sport Kft vezetője lehetőséget nyújt egy tesztelésre a cipővel, amit ezúton is köszönök!


LV SPORT Kft, SALMING depó, Szabó József úrral

Aztán még futottam egy tesztkört ezen felbuzdulva egy szintén Salming terep cipőben. Körülbelül 400 méter lehetett a tó körül, de mielőtt elindultam, a fiúk megkérdezték "aggódva": nem lesz sok a 32 km után??? Felnéztem cipőkötés közben, nem tudtam, cinkelnek vagy komolyan mondják! Teli szájjal vigyorogtak rajtam! A cipő meglepően gyorsnak és jól csillapítottank tűnt, a talpa nem az a brutál terepes, de én úgyse nagyon tervezek keményebbre menni, szóval kifejezetten meggyőző volt!


Köszönöm a szervezőknek és a versenytársaknak, ismerősöknek ezt a hétvégét, minden percét élveztem. A beszámoló talán hoszabb volt, mint amit megszoktatok tőlem, de annyira jó éreztem magam, meg kellett osszam veletek. Most pár hét pihenő és hamarosan jelentkezek:) egy új verseny után!

Mindenkinek sérülésmentes jó futást kívánok!

Csilla


#polarv800 #polarszponzoralt #hrse #organicafx #aquageneral #hungarospa


106 views0 comments
  • Grey Facebook Icon
Copyright © 2018 - Makainé Szabó Csilla  - All Rights Reserved.
Makai International Network